2013. április 3., szerda

Torták hétvégéje - II. rész



A hosszúra nyúlt előzmények után íme a már említett Shreknek álcázott Yoda (bár nem tudom, ez melyiküknek nagyobb sértés)

Ő lett a kerek szülinapos tortája, elvégre mi mást is kaphat egy 30 éves családapa a születésnapjára, ha nem egy mesefigurát... a kedvencével, málnás túrókrémmel töltve.
Még mielőtt a StarWars rajongók savval öntenék le a monitort és virtuálisan engem is, megjegyezném, hogy nem degradálni akarom a karaktert, csak hozzám kevésbé áll közel a történet és annak szereplői, mint az ünnepelthez.
A legnagyobb problémám szegény Yoda mesterrel, hogy ahány kép létezik róla, annyi féle színe van a bőrének ( a szőreivel már nem is foglalkoztam, elvégre annak ellenére, hogy édesanyám azt javasolta, vatta szálakat azért mégsem tehetek egy tortára). Még a témában készült torta képeket is kerestem, de azok sem vezettek nagyobb eredményre. Mentségemre szóljon azért, hogy élőben nem volt ennyire élénk zöld, bár kétség kívül jóval fakóbbnak kellett volna lennie. Meg a fülei is lehetnének egy csöppet hosszabbak és keskenyebbek... csak hogy a legszembetűnőbb problémáimat soroljam...


 
 
Még fázisfotókat is készítettem, csak hogy látszódjon, a szándékkal nem volt gond csak a kivitelezés nem sikerült úgy, ahogyan kellett volna.
 


 








 
 
Majd talán a 40.-re egy könnyebb karakter keresek... esetleg Darth Vader-t. :)
 
 
Folyt. köv.
 
 
 

1 megjegyzés:

marisz57 írta...

Hű, de ügyes vagy!