2011. október 15., szombat

Squash-torta

Na, kinek mi jut eszébe a squash-ról???
Nekem a fekete labda (ami nagyon nagy fájdalmakat tud okozni, ha eltalál), a nyújtott alakú ütő, és a pálya, amin játsszák (jó esetben egy "üvegkalitka", a rossz esetről most nem is beszélek).... és ebből kellett (volna) összehoznom egy tortát, úgy hogy még az ünnepelt éveinek száma is szerepeljen rajta.




Az előzetes egyeztetések vége egy serleg/kupa, egy meccs eredmény(?!), valamint sok labda és ütő elkészítésének feladata lett.
Nagy lelkesedéssel kezdtem el fotót keresni egy normális serlegről, amit megformázhatok, persze cukorból, és a szükséges védelmi előkészületek után hozzá is fogtam... természetesen a végeredménynek köze nem lett a képen láthatóhoz..




Lelki szemeim előtt látom, ahogy édesanyám a szívéhez kap, amikor ezeket a képeket meglátja, de hát Ő macerál folyamatosan, hogy miért nem használom a kristálypoharakat... félek nem egészen erre gondolt, de legalább feltaláltam magam :)) bocs mami....




Maga a serleg egész egyszerűen elkészült, viszont a festés után minden ránc meglátszódott a felületén, ezért egy kicsit átalakítottam (igen, ez az amiről elmaradtak a fázisfotók, de a lényeg a végeredményen látszódik)




Az ütők és a labdák szintén A.D. masszából készültek, de erről is elmaradtak a fotók.

4 megjegyzés:

tejszínhab írta...

Hát a kristálypoharas sztori nagyon vicces :)) A torta szerintem így is szuper lett, bár jut eszembe, nekem is le kéne mennem vmikor a terembe... meh...

Ildyco írta...

Köszi szépen :) én azért nem erre a munkámra leszek a legbüszkébb, az biztos :/

Tortatündér írta...

Nekem nagyon tetszik,ahogy megoldottad!Ügyes vagy!

Ildyco írta...

Köszönöm :))))